ShapeUp Weekend

7. - 9. JUNI 2019

VESTLIA RESORT
GEILO 2018

LOCKHART-2-23.jpg
 
 

Om ShapeUp
Weekend

ShapeUp Weekend er et supert arrangement for deg som liker å være aktiv. For syvende året på rad planlegger vi en fantastisk helg fylt med trening, foredrag, shoppinggate, deilig mat, fest og moro! Du trenger ingen treningserfaring - vi har timer som passer alle. 

Treningsprogrammet vil stå klart i mars 2019, og i mai vil du kunne melde deg på alle timene du vil være med på under treningsfesten.

Vi gleder oss til å se dere! Mange påmeldte allerede.

 
 
LOCKHART-2-9.jpg
 

Instruktører 2018

Norges fremste instruktører fra ABILICA er med på Shape Up Weekend 2019.

 
 Irlin Berg Torpe Irlin er danse- og yogainstruktør, mattelærer og fysioterapeut. Hun begynte å danse da hun var 4 år, og var aktiv i klassisk og moderne ballett i nesten 20 år. Hun ble sertifisert gruppetreningsinstruktør første gang i 1992, og siden da har hun vært tilknyttet treningsbransjen. Opp gjennom årene har hun undervist i et hav av ulike klasser, hun har vært daglig leder i Elixiakjeden (bl.a. i Asker), kunstløptrener for barn, danseteknisk trener i Rytmisk Gymnastikk, og fysioterapeut for Alpinlandslaget gjennom Norges Skiforbund. Nå jobber hun som mattelærer i skolen, underviser danse- og yogaklasser, og er trener i Stabæk alpin, med fokus på balanse, bevegelighet, funksjonell styrke og kroppskontroll. Irlin er også sertifisert instruktør i Medisinsk Yoga, en meditativ yogaform der stressmestring og mental trening står sentralt. På Geilo tar Irlin deg med inn i dansens verden, og tøff trening og danseglede venter! Dette blir Irlins fjerde Shape Up Weekend.  Følg meg på Facebook

Irlin Berg Torpe
Irlin er danse- og yogainstruktør, mattelærer og fysioterapeut. Hun begynte å danse da hun var 4 år, og var aktiv i klassisk og moderne ballett i nesten 20 år. Hun ble sertifisert gruppetreningsinstruktør første gang i 1992, og siden da har hun vært tilknyttet treningsbransjen. Opp gjennom årene har hun undervist i et hav av ulike klasser, hun har vært daglig leder i Elixiakjeden (bl.a. i Asker), kunstløptrener for barn, danseteknisk trener i Rytmisk Gymnastikk, og fysioterapeut for Alpinlandslaget gjennom Norges Skiforbund. Nå jobber hun som mattelærer i skolen, underviser danse- og yogaklasser, og er trener i Stabæk alpin, med fokus på balanse, bevegelighet, funksjonell styrke og kroppskontroll. Irlin er også sertifisert instruktør i Medisinsk Yoga, en meditativ yogaform der stressmestring og mental trening står sentralt. På Geilo tar Irlin deg med inn i dansens verden, og tøff trening og danseglede venter! Dette blir Irlins fjerde Shape Up Weekend.

Følg meg på Facebook

 Marius Monroe Marius har jobbet i treningsbransjen siden 2009, og jobber nå fulltid på Elixia Sjølyst i Oslo, der han leverer et bredt spekter innen gruppetrening og personlig trening. Marius's visjon og filosofi er å skape treningsglede, og levere timer der deltakerne får god treningseffekt samt mye entertainment - en super motivator som får deg til å gi det lille ekstra, og gir deg følelsen av å være på et energifylt party. Marius liker også å stæsje opp timene, og man møter gjerne på unicorntights og tiaraer. Marius var også instruktør på Shape Up weekend i 2017 og i 2016.  Følg meg på Facebook

Marius Monroe
Marius har jobbet i treningsbransjen siden 2009, og jobber nå fulltid på Elixia Sjølyst i Oslo, der han leverer et bredt spekter innen gruppetrening og personlig trening. Marius's visjon og filosofi er å skape treningsglede, og levere timer der deltakerne får god treningseffekt samt mye entertainment - en super motivator som får deg til å gi det lille ekstra, og gir deg følelsen av å være på et energifylt party. Marius liker også å stæsje opp timene, og man møter gjerne på unicorntights og tiaraer. Marius var også instruktør på Shape Up weekend i 2017 og i 2016.

Følg meg på Facebook

 Lars Mæland Lars jobber til daglig som fysisk trener for Alpinlandslaget. I tillegg er han en flittig brukt foredragsholder. Han har 10 års erfaring som PT og instruktør innen styrke (sirkel- og bootcamptimer) og spinning. Lars har vært ansvarlig for løpsklinikker for On Running Shoes (www.on-running.com), har jobbet på SATS og Myrens Sportssenter. Dette blir Lars sitt femte år som del av Team Abilica på Shape Up Weekend!  Følg meg på Facebook

Lars Mæland
Lars jobber til daglig som fysisk trener for Alpinlandslaget. I tillegg er han en flittig brukt foredragsholder. Han har 10 års erfaring som PT og instruktør innen styrke (sirkel- og bootcamptimer) og spinning. Lars har vært ansvarlig for løpsklinikker for On Running Shoes (www.on-running.com), har jobbet på SATS og Myrens Sportssenter. Dette blir Lars sitt femte år som del av Team Abilica på Shape Up Weekend!

Følg meg på Facebook

 Anne Marie Eide Luzi Anne Marie startet som danseinstruktør allerede som 13 åring. Hun har sin bakgrunn fra å ha drevet aktivt med dans og sportsaerobic. I dag jobber hun som treningsansvarlig på SATS og ELIXIA i Drammen der hun underviser i et bredt spekter av timer. Hun har utdannelse ved danselinjen på St Hallvard videregående skole, og Bårdar Danseakademi i Oslo. Instruktørutdannelse fra S.A.F.E. i Stockholm, grunnkurs i treningslære, anatomi og fysiologi fra Norges Idrettshøyskole, Schwinn, en rekke Les Mills konsept, Zumba, Yoga og flere av SATS sine egne konsept. Dette blir Anne Maries femte Shape Up Weekend.  Følg meg på Facebook

Anne Marie Eide Luzi
Anne Marie startet som danseinstruktør allerede som 13 åring. Hun har sin bakgrunn fra å ha drevet aktivt med dans og sportsaerobic. I dag jobber hun som treningsansvarlig på SATS og ELIXIA i Drammen der hun underviser i et bredt spekter av timer. Hun har utdannelse ved danselinjen på St Hallvard videregående skole, og Bårdar Danseakademi i Oslo. Instruktørutdannelse fra S.A.F.E. i Stockholm, grunnkurs i treningslære, anatomi og fysiologi fra Norges Idrettshøyskole, Schwinn, en rekke Les Mills konsept, Zumba, Yoga og flere av SATS sine egne konsept. Dette blir Anne Maries femte Shape Up Weekend.

Følg meg på Facebook

 Mette Grøsland  Mette er Yoga Alliance sertifisert instruktør i Jivamukti, ISHTA Yin, Vinyasa, Barne og Barselyoga og har i tillegg studert Anatomi og Fysiologi. Hun er kurset i yogafilosofi hos Alexander Medin. Hun jobber til daglig som leder på SALTO treningssenter i Hokksund og er en av instruktørene i Team Abilica. Hun holder ukentlig yogakurs. Mette har undervist i gruppetrening i over 20 år og oppdaget yoga for 17 år siden. Hun er en av grunnleggerne av Ski Yoga Camp, har holdt mange yoga workshops og underviser årlig på ulike festivaler som Shape Up Weekend og VinjeRock. Våren 2018 skal hun sammen med Cecilie Skog, Tina Hafsås og Bergans Turglede holde klatre- og yogakurs på Kalymnos, Hellas. Hennes lærere er noen av de fremste yogainstruktørene i verden; Sharon Gannon, David Life, Jules Febre, Yogeswari, Rima Rani Rabbath, Craig Perkins, Shane-Christopher Perkins, Ulrica Norberg, m.fl.  Hennes iver etter å tillære seg ny kunnskap og formidlingsevne gjør at du alltid lærer noe i hennes klasser på en inspirerende, varm og humoristisk måte.  Følg meg på Facebook

Mette Grøsland

Mette er Yoga Alliance sertifisert instruktør i Jivamukti, ISHTA Yin, Vinyasa, Barne og Barselyoga og har i tillegg studert Anatomi og Fysiologi. Hun er kurset i yogafilosofi hos Alexander Medin.

Hun jobber til daglig som leder på SALTO treningssenter i Hokksund og er en av instruktørene i Team Abilica. Hun holder ukentlig yogakurs. Mette har undervist i gruppetrening i over 20 år og oppdaget yoga for 17 år siden.

Hun er en av grunnleggerne av Ski Yoga Camp, har holdt mange yoga workshops og underviser årlig på ulike festivaler som Shape Up Weekend og VinjeRock. Våren 2018 skal hun sammen med Cecilie Skog, Tina Hafsås og Bergans Turglede holde klatre- og yogakurs på Kalymnos, Hellas.

Hennes lærere er noen av de fremste yogainstruktørene i verden; Sharon Gannon, David Life, Jules Febre, Yogeswari, Rima Rani Rabbath, Craig Perkins, Shane-Christopher Perkins, Ulrica Norberg, m.fl.

Hennes iver etter å tillære seg ny kunnskap og formidlingsevne gjør at du alltid lærer noe i hennes klasser på en inspirerende, varm og humoristisk måte.

Følg meg på Facebook

 Nili Eslah Nili er veldig glad i å hjelpe andre med komme i bedre form og nå sine mål. Dine mål og behov kan være alt fra å få mer energi i hverdagen, konkurrere, rehabilitering eller skadeforebygging og målet for Nili er å få deg dit på en effektiv og trygg måte. Hun har jobbet som Crossfit Coach siden 2013 og har stor fokus på å forbedre teknikk og bevegelse. I tillegg til Crossfit har hun en stor kjærlighet for å coache Olympisk vektløfting og mobility. Hun er også kurs- og seminarholder av ”Girls With Guns”, som er et kurs kun for jenter der man fokuserer på økt styrke, teknikk og ikke minst å utvikle en tøff mindset. Dette blir Nili sitt fjerde Shape Up weekend.  Følg meg på Facebook

Nili Eslah
Nili er veldig glad i å hjelpe andre med komme i bedre form og nå sine mål. Dine mål og behov kan være alt fra å få mer energi i hverdagen, konkurrere, rehabilitering eller skadeforebygging og målet for Nili er å få deg dit på en effektiv og trygg måte. Hun har jobbet som Crossfit Coach siden 2013 og har stor fokus på å forbedre teknikk og bevegelse. I tillegg til Crossfit har hun en stor kjærlighet for å coache Olympisk vektløfting og mobility. Hun er også kurs- og seminarholder av ”Girls With Guns”, som er et kurs kun for jenter der man fokuserer på økt styrke, teknikk og ikke minst å utvikle en tøff mindset. Dette blir Nili sitt fjerde Shape Up weekend.

Følg meg på Facebook

 Carina Carlsen Carina jobber til daglig som personlig trener i EVO Fitness. Hun har tre års erfaring som PT og instruktør innen styrke, sirkel- og bootcamp timer. Ved siden av å være personlig trener jobber Carina som mental trener og foredragsholder. Hun trener aktivt crossfit, i tillegg til annen variert trening med mening. Dette blri Carina sitt fjerde år som del av Team Abilica på Shape Up weekend!  Følg meg på Facebook

Carina Carlsen
Carina jobber til daglig som personlig trener i EVO Fitness. Hun har tre års erfaring som PT og instruktør innen styrke, sirkel- og bootcamp timer. Ved siden av å være personlig trener jobber Carina som mental trener og foredragsholder. Hun trener aktivt crossfit, i tillegg til annen variert trening med mening. Dette blri Carina sitt fjerde år som del av Team Abilica på Shape Up weekend!

Følg meg på Facebook

 Sølve Sundrehagen Sølve har i en årrekke vært en pådriver og bidragsyter for å spre lystbetont treningsglede til folk flest. I arbeidet med å få folk i bevegelse har drivkraften hele veien vært å levere treningsopplevelser som gir deg lysten til å komme tilbake og kunnskapen til å ta smarte livsstilsvalg. Både som gruppeinstruktør og personlig trener og har Sølve flere års erfaring med å formidle nyttig, gjennomtenkt og inspirerende trening som passer deg. Sølve eier i dag sitt eget treningsstudio og jobber med kursing i treningsbransjen! Sølve var med på Shape Up weekend for første gang i 2016.  Følg meg på Facebook

Sølve Sundrehagen
Sølve har i en årrekke vært en pådriver og bidragsyter for å spre lystbetont treningsglede til folk flest. I arbeidet med å få folk i bevegelse har drivkraften hele veien vært å levere treningsopplevelser som gir deg lysten til å komme tilbake og kunnskapen til å ta smarte livsstilsvalg. Både som gruppeinstruktør og personlig trener og har Sølve flere års erfaring med å formidle nyttig, gjennomtenkt og inspirerende trening som passer deg. Sølve eier i dag sitt eget treningsstudio og jobber med kursing i treningsbransjen! Sølve var med på Shape Up weekend for første gang i 2016.

Følg meg på Facebook

 Lene Grøsland Lene har drevet med dans og troppsturn siden hun var barn. I 1993 startet hun som instruktør på High Energy Trening og begynte deretter i SATS og jobbet som instruktør i gruppetrening på forskjellige sentere i Oslo. I tillegg jobbet hun i SATS kompetanse team med opplæring av instruktører, lagde musikk og timer for kjeden. Hun har drevet eget treningssenter og har ellers bred erfaring fra salg og markedsføring blant annet fra SATS, Mexx og Abilica treningsutstyr. I dag er Lene å finne som instruktør på SATS Elixia Drammen, hun er kjent for å være en energisk og motiverende instruktør som drar deg igjennom treningen til bra musikk og morsomme trinn og øvelser. Til daglig jobber Lene på Polar Electro Norge sitt hovedkontor . Hun har instruert på flere Conventions og trenings camper både i inn og utlandet og er med for 5 året på Shape Up weekend. Lene gleder seg til å treffe dere og motivere dere til å yte deres beste på de klassene hun underviser.  Følg meg på Facebook

Lene Grøsland
Lene har drevet med dans og troppsturn siden hun var barn. I 1993 startet hun som instruktør på High Energy Trening og begynte deretter i SATS og jobbet som instruktør i gruppetrening på forskjellige sentere i Oslo. I tillegg jobbet hun i SATS kompetanse team med opplæring av instruktører, lagde musikk og timer for kjeden. Hun har drevet eget treningssenter og har ellers bred erfaring fra salg og markedsføring blant annet fra SATS, Mexx og Abilica treningsutstyr. I dag er Lene å finne som instruktør på SATS Elixia Drammen, hun er kjent for å være en energisk og motiverende instruktør som drar deg igjennom treningen til bra musikk og morsomme trinn og øvelser. Til daglig jobber Lene på Polar Electro Norge sitt hovedkontor . Hun har instruert på flere Conventions og trenings camper både i inn og utlandet og er med for 5 året på Shape Up weekend. Lene gleder seg til å treffe dere og motivere dere til å yte deres beste på de klassene hun underviser.

Følg meg på Facebook

Daniel Gjerde
Daniel har lært ut yoga på fulltid siden 2011. Han er drevet av å hjelpe andre til å bli mer bevisste gjennom nøyaktig instruksjon og inspirasjon fra buddhistisk meditasjon. «Mer bevissthet gir oss evnen til å ta bedre valg for oss selv og andre». I klassene til Daniel vil du få fysiske utfordringer med en stor dose av kjærlighet og disiplin. Daniel er sertifisert YogaWorks lærer og holde ukentlige klasser i Oslo, workshops og retreat rundt i Norge og verden.
Følg meg på Facebook

 Maren Erdvik Maren er utdannet personlig trener, ernæringsveileder og sykepleier. Hun ble utdannet personlig trener i 2012 og har siden det jobbet både fulltid og deltid som PT. Hun har også kurs i flere ulike gruppetreningskonsepter. Maren skriver en av Norges største treningsblogger på fitliving.blogg.no, og bruker mye av tiden sin på dette. Hun jobber også som PT på Solsiden PT-senter i Kristiansand. Maren er opptatt av gleden og energien man får av trening, noe som skinner gjennom i alt hun gjør. Instagram: @marenerdvik  Følg meg på Facebook

Maren Erdvik
Maren er utdannet personlig trener, ernæringsveileder og sykepleier. Hun ble utdannet personlig trener i 2012 og har siden det jobbet både fulltid og deltid som PT. Hun har også kurs i flere ulike gruppetreningskonsepter. Maren skriver en av Norges største treningsblogger på fitliving.blogg.no, og bruker mye av tiden sin på dette. Hun jobber også som PT på Solsiden PT-senter i Kristiansand. Maren er opptatt av gleden og energien man får av trening, noe som skinner gjennom i alt hun gjør.

Instagram: @marenerdvik

Følg meg på Facebook

 Kristin Birkelund Kristin har jobbet innenfor SATSELIXIA siden 2012 hvor hun har flere kurs innenfor ulike gruppetreningskonsepter. I tillegg er hun utdannet vernepleier. Kristin brenner for en aktiv livsstil og er nøye på at trening skal være enkelt og effektivt. For Kristin er det viktig at du skal ha det gøy under trening samtidig som du opplever mestring. I tillegg fokuserer hun på at treningsøktene skal kunne gjøres både hjemme og på senter, samt med lite utstyr. Her er det bare fantasien som setter grenser og Kristin kan og love deg en skikkelig svettefest og mye treningsglede. Følg henne på Instagram @kristinbirkelund  Følg meg på Facebook

Kristin Birkelund
Kristin har jobbet innenfor SATSELIXIA siden 2012 hvor hun har flere kurs innenfor ulike gruppetreningskonsepter. I tillegg er hun utdannet vernepleier. Kristin brenner for en aktiv livsstil og er nøye på at trening skal være enkelt og effektivt. For Kristin er det viktig at du skal ha det gøy under trening samtidig som du opplever mestring. I tillegg fokuserer hun på at treningsøktene skal kunne gjøres både hjemme og på senter, samt med lite utstyr. Her er det bare fantasien som setter grenser og Kristin kan og love deg en skikkelig svettefest og mye treningsglede.

Følg henne på Instagram @kristinbirkelund

Følg meg på Facebook

 Team Stronger  Kristine Kjenne og Simen Holm er begge utdannet idrettspedagoger med fordypning i ernæring. Sammen driver de bedriften Livsstilspedagogene der de jobber med å holde gruppetimer, trenings- og kostholdsveiledning. I sommerhalvåret holder de også kurs i Acroyoga. Begge er ivrige innenfor turn og styrketrening med egen kroppsvekt. De er ambassadører for Abilica gjennom instagramkontoen @TeamStronger hvor de sprer treningsglede og akrobatiske positurer kalt Acroyoga. Det er første året Team Stronger er med for å holde workshop på ShapeUp Weekend og de gleder seg veldig! Følg meg på Facebook

Team Stronger

Kristine Kjenne og Simen Holm er begge utdannet idrettspedagoger med fordypning i ernæring. Sammen driver de bedriften Livsstilspedagogene der de jobber med å holde gruppetimer, trenings- og kostholdsveiledning. I sommerhalvåret holder de også kurs i Acroyoga. Begge er ivrige innenfor turn og styrketrening med egen kroppsvekt.

De er ambassadører for Abilica gjennom instagramkontoen @TeamStronger hvor de sprer treningsglede og akrobatiske positurer kalt Acroyoga. Det er første året Team Stronger er med for å holde workshop på ShapeUp Weekend og de gleder seg veldig!
Følg meg på Facebook

 Pia Seeberg brenner for at vi jenter skal klare å finne en balanse vi trives med, der vi er fornøyd med oss selv og det vi oppnår, men samtidig ha lyst til å bli en stadig bedre utgave av oss selv. Jeg er både fysisk og mental trener, og bruker min kunnskap til å gi mine lesere, lyttere og følgere konkrete verktøy som vi kan bruke når denne "ambisiøse balansen" er målet. Jeg brenner for at vi alle kan "bli vår egen PT", noe som også former mine fysiske og mentale økter. På ShapeUp-turneen vil du møte meg på begge deler, og jeg kan garantere at du får med deg verktøy du får bruk for i din egen hverdag. Du kan lese mer om meg og mitt på Blidinegenpt.no eller Piaseeberg.no. Følg henne gjerne på Instagram @ piaseeberg.no .

Pia Seeberg brenner for at vi jenter skal klare å finne en balanse vi trives med, der vi er fornøyd med oss selv og det vi oppnår, men samtidig ha lyst til å bli en stadig bedre utgave av oss selv. Jeg er både fysisk og mental trener, og bruker min kunnskap til å gi mine lesere, lyttere og følgere konkrete verktøy som vi kan bruke når denne "ambisiøse balansen" er målet. Jeg brenner for at vi alle kan "bli vår egen PT", noe som også former mine fysiske og mentale økter. På ShapeUp-turneen vil du møte meg på begge deler, og jeg kan garantere at du får med deg verktøy du får bruk for i din egen hverdag. Du kan lese mer om meg og mitt på Blidinegenpt.no eller Piaseeberg.no. Følg henne gjerne på Instagram @piaseeberg.no.

 Marie Eidissen  Marie har drevet aktivt med rytmisk gymnastikk og dans som barn. Hun er utdannet danser og musikalartist fra Bårdar Akademiet i Oslo, og har flere sertifiseringer og kurs innenfor trening. Hun har jobbet som instruktør og danselærer i drøye 4 år, er salansvarlig, samt trener i rytmisk gymnastikk. Innenfor treningsbransjen underviser hun dansetimer/aerobic, pilates, slynge, styrke, barre, jumping fitness m.m.

Marie Eidissen

Marie har drevet aktivt med rytmisk gymnastikk og dans som barn. Hun er utdannet danser og musikalartist fra Bårdar Akademiet i Oslo, og har flere sertifiseringer og kurs innenfor trening. Hun har jobbet som instruktør og danselærer i drøye 4 år, er salansvarlig, samt trener i rytmisk gymnastikk. Innenfor treningsbransjen underviser hun dansetimer/aerobic, pilates, slynge, styrke, barre, jumping fitness m.m.

 Hanna jobber som redaksjonssjef i Shape Up, personlig trener og TRX-instruktør. Hun har jobbet som gruppeinstruktør siden 2009, og høyintensiv sirkeltrening står hennes hjerte nærmest. Timene hennes består som regel av dundrende power-musikk og syrefester. Hallo endorfiner! Følg henne på Instagram: @hannasundquist

Hanna jobber som redaksjonssjef i Shape Up, personlig trener og TRX-instruktør. Hun har jobbet som gruppeinstruktør siden 2009, og høyintensiv sirkeltrening står hennes hjerte nærmest. Timene hennes består som regel av dundrende power-musikk og syrefester. Hallo endorfiner!

Følg henne på Instagram: @hannasundquist

 

Sponsorer 2018

 
abilica.png
puma.jpg
polar.png
 
YT_Protein_cmyk_hvit_bakgrunn.png
 
synsam.png
Vestlia_Logo_2016-2.png
LOCKHART-9691.jpg

ShapeUp Weekend

Meld deg på den syvende ShapeUp Weekend 7.-9. juni 2019 før det blir utsolgt!

NÅ HAR VI ET EARLYBIRD-TILBUD: 3090 KR FOR HELE HELGEN (etter 1. januar er prisen 3290kr)!

Prisen er per person og inkluderer:

 • Dobbeltrom eller leiligheter på Vestlia Resort med sengeplasser til 3, 4, 6, eller 8 personer.

 • Frokost lørdag og søndag

 • Nydelig buffet fredag og lørdag, og lunsj lørdag

 • Alle foredrag

 • Alle treningstimer

 • Goodiebag ved ankomst

 • Gavedryss og premier til over 40 000 kr

 • Sportsaveny med mange flotte tilbud til deltagere og gjester

Tillegg for enkeltrom: 400,- pr. døgn

Ønsker du å komme en dag før?

Kom torsdag 6. juni, og nyt fjellet, spa og egentid. Prisen er kr 1090 pr. person med middag torsdag og frokost fredag morgen. Klikk på “ekstra dag” i påmeldingsskjemaet.

ALLE SOM MELDES PÅ MÅ REGISTRERES MED EGET NAVN, MOBILNUMMER OG E-POST for å kunne melde seg på timer. Depositum på 1000 kr per person betales ved påmelding. Restbeløpet betaler dere ved utsjekk søndag.

geilo_holiday-0038.jpg

Vestlia Resort 

Vestlia Resort er et lunt og koselig lodgehotell midt i smørøyet av Geilos vakre fjellnatur og mange aktiviteter. Hotellet er nydelig innredet av den kjente interiørarkitekten Helene Hennie, og byr på en avslappet atmosfære. Her finnes alt fra enkeltrom til flotte leiligheter i en varm og komfortabel lodgestil.

Hotellet har et eksklusivt spa- og treningssenter, moderne konferanselokaler med en hovedhall på hele 600 kvm, en hyggelig restaurant, en bar, og en flott bankettsal som er perfekt for bryllup og andre spesielle anledninger.

Les mer om hotellet på www.vestlia.no

 

Åpningstider og inn-/utsjekk:

Innsjekk fredag er kl. 16:00. Utsjekk søndag er kl. 11:00

12.00-17.00: Loungen er åpen for ala carte lunsj både fredag og søndag

07.00 - 22.00 Badeanlegget med svømmebasseng, boblebad og vannsklie er åpent. Inngang ved resepsjonen.

10.00 - 18.00 Spaavdelingen for voksne er åpen. Inngang koster 100 kr per person, pr. dag. Booker man behandling er det inkludert. Ofte er det fullt i spasonen mellom 15.00 og 18.00, da alle kommer likt. Det er begrenset med ligge- og sitteplasser i klimasonen. Hør med sparesepsjonen om det er plass.

Adresse: Bakkestølvegen 81, 3580 Geilo

Tel: +47 32 08 72 00

E-post: mail@vestlia.no